Lucia

Yoga

Lucia Pasquini

°1987

Lucia werd geboren in Pistoia – Italië. Ze volgde haar professionele dansopleidingen te Firenze en Rome (IT).

Opgeleid in Klassiek en hedendaagse/moderne dans begon Lucia als Freelance danser in haar eigen land (2010). In 2014 startte ze in het Dansk Danseteater, hier in Denemarken groeide ze in de compagnie uit tot de hoogste ranking. Ze werkte samen met verschillende bekende choreografen zoals Didy Veldman, Marcos Morau, Wubkje Kuindersma, Paolo Santilli, Francesca Frassinelli en vele meer. Lucia ging meermaals op tournee met de compagnie o.a. in USA, Thailand, China, Duitsland, Noorwegen, Finland & Italië. In 2018 besloot ze terug huiswaarts te keren en ging verder als Freelance danser in Italië. Ze mocht samenwerken met Fabio Liberti en was ook een van de dansers voor het DAP festival. Ziet u haar graag eens aan het werk? KLIK HIER

Tot op heden wordt zij vaak gevraagd door de Directeur van het Dansk Dansteater om workshops/stages te komen leiden in Denemarken. Vanaf september verwelkomen wij haar heel graag in ons team.

 

Een leuk weetje: Lucia is ook een gediplomeerd Yoga lesgeefster. Dit diploma behaalde ze bij One Yoga – Koh Phangan – Thailand.