Dagboek Seadance – donderdag 11 juli

Zoveel kleine oogjes aan het ontbijt deze ochtend, opvallend stiller in de refter vandaag!

Iedereen was aanwezig deze ochtend, Juf Sjomara was vandaag opnieuw van de partij, dus HET moment voor een leuke groepsfoto! 🙂

Groep 1 begon bij Sjomara voor hun tweede en laatste hiphop les. Er werd hard gewerkt, nog een beetje oefenen morgen en het komt helemaal in orde. Groep 3 had modern met juf Tine, ook zij hebben iets voorbereid voor morgen. Groep 2&4 ging op stap met een reeks opdrachten. Selfies en filmpjes hadden we nodig als bewijs.

FILMPJES: IMG_9310.TRIM IMG_9315.TRIM IMG_5458 IMG_9343.TRIM IMG_5568

Na de korte pauze om even waterflessen te hervullen begon Groep 2 met hun jazz les. Groep 4 genoot van een balletles met juf Helena. Groep 1&3 trokken naar buiten met juf Sjomara en speelden verschillende toffe spellen waaronder een gezamenlijk zoekspel, tienbal en netbal.

Deze middag was het BBQ, een lekkere worst en ribbetjes gingen bij iedereen vlot binnen. Dessertje was ook dit jaar een heerlijk ijsje, artisanaal vanille ijs HEERLIJK!

Na de lunchpauze trok groep 3&4 naar de grote danszaal voor hun les hiphop. Het ging al stukken beter nadat ze reeds meermaals s’avonds hun choreo hebben ingeoefend!

Groep 1 had hun les jazz dans met juf Helena. Groep 2 mocht knutselen, morgen kunnen jullie hun creaties bewonderen tijdens onze show.

 

Na een prins koek en een sapje werd er verder gedanst en gespeeld. 🙂 Groep 2 vloog er in met Sjomara voor het afwerken en ‘opkuisen’ van hun choreo. Zoals altijd een goed pittige choreografie van juf Sjomara! 🙂 Groep 4 genoot ondertussen van hun laatste les alleen, moderne dans. Groep 1&3 speelden TETRIS, puzzelwerk om het meest aantal lijnen te vervolledigen dus.

Aan alles komt een einde, de tijd vliegt hier op kamp. Deze avond werden de valiezen reeds ingepakt om de verhuis uit de kamers morgen ochtend zo vlot mogelijk te maken. Een lijstje met wat er niet in de valies mocht hielp alle dansers de juiste spullen in te pakken. Benieuwd naar het jaarlijks gevecht met de slaapzak zakken morgen ochtend!

Een bord spaghetti smaakte iedereen, iedereen maakte zich klaar voor de fuif.

PARTY TIME! Deze avond was het de langverwachte fuif, de meisjes trokken allemaal hun feestjurk aan. Het winkeltje opende opnieuw deze avond, dan ging iedereen naar boven voor de fuif. Voor sommige meisjes hun eerste echte ‘FUIF’ wat spannend! De leukste hits werden uitgekozen, alsook de Klassiekers zoals de Macarena, Cha cha slide en de indianendans. Natuurlijk konden de liedjes van hun dansjes niet ontbreken. Wat een workout was de fuif 😉 Een leuk ‘live’ fuif filmpje kan je terugvinden op de FB pagina van de dansstudio!

Moe maar voldaan ging iedereen slapen, allemaal met kriebels in de buik voor morgen! Ze kijken er zo naar uit maar toch zouden er enorm veel wat langer willen blijven. Missie geslaagd dus! 😉

Morgen oefenen we nog volop op onze dansjes om jullie allen zo trots te maken. :-)))))

Tot morgen mama’s en papa’s! Jullie mogen toekomen vanaf 15u, wij starten om 15u30 met onze show.

En straks worden alle dansers van groep 2,3 en 4 wakker gemaakt voor een nachtspel. Meer verklappen we niet, de verhalen horen jullie morgen zeker en vast wel!