Wij presenteren: het Seadance docententeam

 

Nog 4 dagen en het is eindelijk zover, het langverwachte weekje aan zee. Volop bezig met het organiseren van een fantastische week wil ik jullie toch even laten kennismaken met het docententeam. Allen met grote kennis van de danswereld, passie en energie staan ze paraat om de dansers een onvergetelijke ervaring mee te geven.

 

Elisabeth De Groote, eigenares van Dansstudio EDG, kan zeker niet ontbreken op het danskamp. Met alle liefde en passie hoopt ze ook dit jaar alle dansers een onvergetelijke week te geven. Elisabeth zal lesgeven aan alle groepen, jazz techniek voor groep 1 en volwaardige jazz lessen voor groep 2 & 3.

 

Rachel English, een vaste waarde voor het Seadance kamp, staat ook dit jaar opnieuw in de studio’s te Bredene. Met haar talrijke professionele danservaring en invloedrijke methode van lesgeven weet ze alle dansers uit te dagen in zowel Klassiek Ballet als Moderne/Hedendaagse dans. Zij zal voornamelijk de oudere dansers (groep 3) stimuleren om hun grenzen te verleggen.

 

Amy Van Weert begon met dansen op 5-jarige leeftijd. Ze is gespecialiseerd in Hedendaagse dans. In 2017 studeerde ze af aan de Kunsthumaniora waar ze een hedendaagse dansopleiding volgde. Vanaf oktober 2017 start ze haar bachelor opleiding aan The Berlin Dance Institute.
Buiten het feit dat Amy zelf enorm graag danst, geeft ze haar passie ook graag door aan anderen. In het verleden kon ze deze passie uiten in danslessen en workshops die ze gaf aan zowel kinderen als jongeren. Amy zal voornamelijk lesgeven aan de jongste dansers (groep 1).

  

 

Sjomara De Baere, onze hiphop juf, is er ook dit jaar opnieuw bij. Zij geeft alle groepen een stevige portie hiphop (3u) tijdens hun weekje aan zee. Met volle energie en nieuwe moves zal zij alle dansers weten uit te dagen in haar lessen.