Ervaringen

Home / Ervaringen

Elisabeth heeft mij gekneed tot de danser die ik nu ben en heeft mijn techniek heel hard verbeterd door de jaren heen. Zonder haar zou ik nooit staan waar ik nu sta en had ik misschien nooit op professioneel niveau kunnen dansen.

De lessen bij haar zijn heel intensief en ze heeft een goed oog voor detail. Uit elke les bij haar leer ik iets en kom ik uit de studio als een betere danser dan toen ik er binnenstapte.

Ute Degraeve
Rambert School - London

Zeer professionele dansschool!

Elisabeth is duidelijk gepassioneerd door dansen en kinderen en dat vertaalt zich in haar lesgeven.

De prijzen die ze hanteert zijn bovendien zeer correct, gezien de kwaliteit en het niveau van de lessen.

Eerste jaar ballet in een andere dansschool gevolgd, die zichzelf meer naam en faam toeschrijft, nochtans betalen we nu minder voor betere en kwalitatievere lessen.

Zou ‘dansstudio Elisabeth De Groote’ dan ook onmiddellijk aan iedereen adviseren, die een passie heeft voor dans, eender welk genre!

Mama van een danser

Wat deze vrouw betekent voor talrijke dansers in de regio Gent is buitengewoon…een studio waar ik elke keer opnieuw zeer blije gezichtjes mag zien,meisjes (en jongens) mogen er bewegen op een speelse en zeer elegante manier…dansen en zich voluit uitleven!! De uitvoering die ik niet wil missen geeft me telkens opnieuw dezelfde indruk: waaaw…had ik die vrouw maar kunnen ontmoeten als ik kind was…die vrouw is zooooo bezield,zoooo gestructureerd,zooooo inspirerend!!!! De eindejaarsvertoning is gewoon verbluffend!
Met dank en eer aan Elisabeth De Groote

Oma van een danser

Ik ben 2-3 jaar geleden begonnen met prive coaching bij Elisabeth. Haar motivatie en lieve maar toch strenge manier van lesgeven heeft mij geholpen. Nu 2-3 jaar later ben ik in Engeland in Kate Simmons dance school mijn dromen aan het najagen. Ik heb door Elisabeth ook een stage in Amerika kunnen doen. Waar ik haar eeuwig voor dankbaar blijf is dat ze me heeft geleerd om nooit op te geven en te blijven vechten voor wat je wil. Ik ben er zeker van dat er nog veel mensen ver gaan geraken bij Elisabeth. Er zijn zoveel mooie dansers en talenten in haar school. En iedereen is zo vrolijk en gemotiveerd, ze geven je ook een heel open en gezellig gevoel. Niemand is meer waard dan iemand anders, en iedereen heeft echt veel potentieel.

Anne-Sophie Heggerick

We hebben ontzettend genoten van de voorstelling en we zijn jou ontzettend dankbaar dat je onze dochters de kans hebt gegeven om dit te kunnen ervaren.

Dit weekend is mijn grote droom in vervulling gegaan! Ik mocht optreden op een podium met een echt publiek! Dank lieve juf Elisabeth om me al die danspasjes aan te leren en de mooie show.

Een jonge danseres