Lesgevers

Home / Lesgevers
Elisabeth

Elisabeth

Pre-ballet, Klassiek ballet, Klassiek ballet+, Jazz, Tap & Private Coaching

Verknocht aan het roze balletpakje kreeg Elisabeth op zesjarige leeftijd de danskriebel te pakken. Het was voor haar de start van een fascinerende reis.

Sjomara

Sjomara

Hiphop

Reeds op zesjarige leeftijd dompelde Sjomara zich onder in een resem verschillende dansstijlen waaronder Ballet, flamenco, musical, jazz, HipHop, Modern Hiphop,…

Michael

Michael

Klassiek Ballet+ & Modern

Michael heeft een stevige reputatie als choreograaf en lesgever opgebouwd en choreografeerde onlangs nog voor de populaire Ketnet reeks #LikeMe.

Seppe

Seppe

Acro voor dansers

Seppe begon in de acro wereld en behaalde prachtige resultaten op zowel EK's als WK's. Momenteel repeteert hij volop voor de nieuwe serie van #LikeMe, daar zal hij als edelfigurant en danser in het volgende seizoen te zien zijn.

Lucia

Lucia

Yoga

De italiaanse Lucia werd opgeleid in Klassiek ballet en hedendaagse/moderne dans. Ze genoot van een fantastisch carrière als danser en werkte samen met verschillende gekende choreografen. Met Dansk Dansteater reisde ze de wereld rond op tournee.

Delphine

Delphine

Modern

Delphine volgde haar opleiding o.l.v. Isabelle Beernaert, ondertussen leidt zij al meerdere jaren verschillende wedstrijdteams in de dansstijlen: modern, hedendaags en hiphop.

Laure

Laure

Tapdans

Laure startte in 2011 met klassiek ballet bij Dansstudio EDG. Al snel groeide dit uit naar een groot lessenpakket van toch een min van 7u/week. Laure daagt zich wekelijks verder uit in al haar danslessen en kijkt uit om haar passie te delen met de volgende generatie tapdansers.