Lesgevers

Home / Lesgevers
Elisabeth

Elisabeth

Pre-ballet, Klassiek ballet, Klassiek ballet+, Jazz, Tap, Acro & Private Coaching

Verknocht aan het roze balletpakje kreeg Elisabeth op zesjarige leeftijd de danskriebel te pakken. Het was voor haar de start van een fascinerende reis.

Sjomara

Sjomara

Hiphop

Reeds op zesjarige leeftijd dompelde Sjomara zich onder in een resem verschillende dansstijlen waaronder Ballet, flamenco, musical, jazz, HipHop, Modern Hiphop,…

Naomi

Naomi

Modern/Hedendaags + Klassiek ballet+

Naomi genoot van een internationale opleiding en danscarrière. Ze heeft meegedaan in musicals, televisie werk en danst(e) voor nationale en internationale artiesten.

Laure

Laure

Tapdans

Laure startte in 2011 met klassiek ballet bij Dansstudio EDG. Al snel groeide dit uit naar een groot lessenpakket van toch een min van 7u/week. Laure daagt zich wekelijks verder uit in al haar danslessen en kijkt uit om haar passie te delen met de volgende generatie tapdansers.

Pauline

Pauline

Klassiek Ballet

Pauline studeerde dans in Parijs aan het European Dance Center Goubé. Ze deelt haar passie voor Klassiek Ballet graag met jullie.

Tine

Tine

Kampen - stages + vervanging

Tine studeerde dans in het DKO, verdere ervaring doet ze op in semi-professionele compagnieën en workshops. Tine daagt je uit in de stijl ballet+, modern en jazz.

Michael

Michael

Workshops + vervanging

Michael heeft een stevige reputatie als choreograaf en lesgever opgebouwd en choreografeerde onlangs nog voor de populaire Ketnet reeks #LikeMe.

Stig

Stig

Kampen - Stages

Stig is één van de vaste #LikeMe dansers bij de gelijknamige Ketnet reeks. Behalve #LikeMe daagt hij zich wekelijks verder uit in danslessen en workshops om zo verder te blijven evolueren in zijn dans.