Seadance

Home / Danskampen / Seadance

Seadance

Welkom op ons jaarlijks danskamp aan zee!

Samen met ons professioneel ervaren team van lesgevers bezorgen wij uw danser een leerrijke en toffe ervaring aan zee. Vorig jaar mochten wij een choreograaf en danser uit de immens populaire Ketnet reeks #LikeMe verwelkomen op ons kamp. Wie weet zijn ze er ook deze zomer terug bij! 😉

Een leuk filmpje van de choreos van Seadance 2020 kan u hier terugvinden.

  • Wat?

We gaan voornamelijk dansen in de stijlen jazz, modern/hedendaags & hiphop. Voor de oudere komt ook Klassiek ballet aan bod. De resterende uren vullen we in met sport en spel, strand- en duinspelen, uitstap naar zee, plezier maken…. Dansers blijven intern overnachten op locatie. Het jaarlijks dagboek geeft iedereen een mooie kijk achter de schermen.

  • Wie?

Alle dansers (leden of niet-leden) geboren vanaf  °2014  zijn welkom op ons kamp.

  • Wanneer?

Ons kamp gaat door van 10-15 juli 2022. De dansers zijn aanwezig voor 6 dagen – 5 nachten –> intern

  • Locatie?

We verblijven in het jeugdverblijfcentrum ‘De Horizon’ te Bredene. De voetgangerstunnel aan de rand van het domein geeft ons direct en veilige toegang tot de duinen en het strand. We verblijven in het gebouw De Duinpieper, dit gebouw is enkel voor ons kamp voorzien. We verblijven er in kamers van 6 personen, alle kamers hebben eigen douche & toilet voorzieningen. Het afgebakend grasplein staat ook ter onze beschikking. Dansen doen we in verschillende zalen op het domein alsook in het cultureel centrum van Bredene. Het centrum ligt op fiets- of wandelafstand van De Horizon.

  • Kostprijs? 
    • €350/danser

De prijs is incl. verblijf in vol pension, 4-uurtje, 24u/24u begeleiding, danslessen met professionele lesgevers, nevenactiviteiten en verzekering. Via uw ledenbeheer account kan u een formulier verkrijgen voor een tegemoetkoming voor het kamp bij uw ziekenfonds.

  • Start inschrijvingen?

De inschrijvingen gaan van start op zaterdag 30 oktober. 

Er is een beperkt aantal plaatsen per leeftijdscategorie. Wees er dus snel bij om zeker te zijn van een plaats.

  • Annulatievoorwaarden?

Bij annulatie voor 1 juni 2022 wordt enkel de administratieve kost van €50 weerhouden. U ontvangt een voucher t.w.v. €300 die kan gebruikt worden voor danslessen of andere danskampen o.l.v. Dansstudio EDG.

Bij annulatie na 1 juni 2022 wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Uitzonderingen op annulatie:

  • Omwille van ziekte (doktersbewijs) of een overlijden in de dichte familiekring wordt enkel de administratieve kost van €50 verschuldigd.

Verder worden er onder geen enkele andere voorwaarde uitzonderingen gemaakt op de terugbetaling van het danskamp.

 

Seadance wordt vanaf heden ook aangeboden via de website van Juvigo.