Seadance

Home / Danskampen / Seadance

Seadance

Welkom op ons jaarlijks danskamp aan zee!

Samen met ons professioneel ervaren team van lesgevers bezorgen wij uw danser een leerrijke en toffe ervaring aan zee. Een leuk filmpje van de choreos van Seadance 2020 kan u hier terugvinden.

  • Wat?

We gaan voornamelijk dansen in de stijlen jazz, modern/hedendaags & hiphop. Ook Klassiek ballet komt aan bod. De resterende uren vullen we in met sport en spel, strand- en duinspelen, uitstap naar zee, plezier maken…. Dansers blijven intern overnachten op locatie. Het jaarlijks dagboek geeft iedereen een mooie kijk achter de schermen.

  • Wie?

Alle dansers (leden of niet-leden) geboren vanaf  °2016  zijn welkom op ons kamp.

  • Wanneer?

7-12 juli 2024

  • Locatie?

We verblijven in het jeugdverblijfcentrum ‘De Horizon’ te Bredene. De voetgangerstunnel aan de rand van het domein geeft ons direct en veilige toegang tot de duinen en het strand. We verblijven in het gebouw De Duinpieper, dit gebouw is enkel voor ons kamp voorzien. We verblijven er in kamers van 6 personen, alle kamers hebben eigen douche & toilet voorzieningen. Het afgebakend grasplein staat ook ter onze beschikking. Dansen doen we in verschillende zalen op het domein alsook in het cultureel centrum van Bredene. Het centrum ligt op fiets- of wandelafstand van De Horizon.

  • Kostprijs? 
    • €385

De prijs is incl. verblijf in vol pension, 4-uurtje, 24u/24u begeleiding, danslessen met professionele lesgevers, nevenactiviteiten en verzekering. Via uw ledenbeheer account kan u een formulier verkrijgen voor een tegemoetkoming voor het kamp bij uw ziekenfonds.

  • Start inschrijvingen?

Inschrijvingen voor Seadance 2024 zijn voorzien voor oktober 2023.

Er is een beperkt aantal plaatsen per leeftijdscategorie. Wees er dus snel bij om zeker te zijn van een plaats.

  • Annulatievoorwaarden

Bij annulatie ten minste 1 maand voor aanvang van het kamp wordt enkel de administratieve kost van €50 weerhouden. U ontvangt een vouchercode t.w.v. resterende bedrag die kan gebruikt worden voor een ander Dansstudio EDG kamp/danslessen.

Bij annulatie minder dan 1 maand voor aanvang kamp wordt het volledige bedrag in rekening gebracht daar onze kosten voor lesgevers, verblijf enz niet meer geannuleerd kunnen worden.