Naomi

Modern/Hedendaags + Klassiek ballet+

Naomi Ebogo Ebogo

°1996

Vanaf een jonge leeftijd ontdekte Naomi haar ware roeping in dans en optreden. Vandaag de dag schittert ze als een veelzijdige artiest en inspirerende docent, wiens passie voor het podium grenzeloos is.

Naomi heeft haar vaardigheden verfijnd door zowel nationaal als internationaal opleidingen te volgen. Ze is zowel afgestudeerd aan het Muda (Gent) alsook aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts (Amsterdam-NL). Ze werd intensief getraind in diverse dansstijlen, zingen, acteren en lesgeven.

Naomi heeft in musicals gespeeld en voor televisie gewerkt, zowel voor als achter de schermen. Ze heeft ook wedstrijden gewonnen als coach van een moderne danswedstrijd compagnie, stages, danskampen en workshops gegeven. Ze heeft samengewerkt met dansers, choreografen en bekende wereldartiesten (o.a. Beyonce MTV-VMA’s) in Amerika en over de hele wereld. In 2023 danst Naomi in de shows van Natalia on tour + summer tour.

Als docent streeft ze ernaar het uiterste potentieel uit haar leerlingen te halen, hen te inspireren om boven zichzelf uit te stijgen.