Het Dansstudio EDG team

Het Dansstudio EDG team wordt dit schooljaar versterkt met twee nieuwe leerkrachten. Beide leerkrachten staan enthousiast klaar om het schooljaar te beginnen. Zij hopen om zo samen uw danser verder uit te kunnen dagen, inspireren en laten groeien in hun dans.

  • Keanu, 22 jaar, studeert dit jaar af. Hij genoot van de opleiding ‘Moderne Theaterdans Uitvoerend’ aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg – NL. Als danser heeft hij reeds met tal van choreografen mogen samenwerken. Internationale stages en projecten verrijken zijn ervaring als danser en leerkracht. Heden maakt hij ook deel uit van CompAni-One (BGT finale) o.l.v. Anneke Ghysens. Keanu zal de lessen Modern en Klassiek Ballet + verzorgen op zaterdagen.
  • Emy, 20 jaar, studeerde reeds af aan het Muda Kunstencentrum te Evergem. Heden geniet zij van de opleiding ‘Moderne theaterdans Uitvoerend’ aan het Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg – Nederland. Ze verrijkt haar kennis door het volgen van internationale workshops en stages. Vanaf september zal zij de jongste dansers – Pre Ballet – op zaterdag lesgeven.

Natuurlijk staan Juf Sjomara en ikzelf ook opnieuw wekelijks klaar om uw danser te verwelkomen in onze lessen.

Wenst uw danser nog een proefles te volgen voor één of meerdere van onze danslessen? Dat kan! Voor meer informatie kan u mailen naar info@dansstudio-edg.be of bellen naar 0474/41.85.23 (Elisabeth)

Tot binnenkort!