Foto’s programmaboekje
Bericht

Foto’s programmaboekje

Beste ouders en dansers, in voorbereiding voor de show worden er foto’s van uw dansers genomen. Een leuke groepsfoto of een mooi moment van een repetitie zal worden gebruikt in het programma boekje voor de show. De fotograaf zal tijdens onderstaande lesweken binnenspringen voor de nodige groepsfoto’s.  Dit zal gebeuren tijdens de dansles van uw zoon/dochter. Week van 19-25...

Zwem-en danskamp VOLZET
Bericht

Zwem-en danskamp VOLZET

Het zwem-en danskamp van 2-6juli 2018 in samenwerking met Swimcool is volzet. Wij behaalde reeds onze maximum capaciteit deelnemers, ook de plaatsen op de wachtlijst zijn reeds ingenomen. Inschrijvingen voor dit kamp zijn dus niet meer mogelijk.   Hou deze pagina in de gaten voor ons zomerkamp aanbod 2019!!  

Bericht

Inschrijvingen Seadance

Inschrijvingen voor ons jaarlijks danskamp aan zee lopen zoals steeds vlot binnen. Daar wij geen extra bedden kunnen plaatsen op de kamers moeten wij ons dus ook houden aan een maximum aantal deelnemers. Wees er snel bij voor een plaatsje.    

Bericht

Inschrijvingen Zwem-en danskamp

Inschrijvingen voor het Zwem-en danskamp lopen enorm vlot binnen. Wij hebben bijna onze max. capaciteit bereikt, wees er dus snel bij voor een plaatsje.

PBT: Progressing Ballet Technique Diploma
Bericht

PBT: Progressing Ballet Technique Diploma

Zondag 7 januari kwalificeerde Elisabeth zich in de Progressing Ballet Technique of beter gekend als PBT. Een intense leerrijke workshop werd gegeven door de Australische Callie Roberts te Gent. Progressing Ballet Technique is een vernieuwende techniek ontwikkeld door Marie Walton-Mahon voor dansers. Zij tracht via deze techniek de dansers bewust te maken van het belang...