Lessenrooster & inschrijvingen 2018-2019

 

Beste ouders en dansers,

Het nieuwe lessenrooster voor schooljaar 2018-2019 staat eindelijk online!

Extra informatie omtrent danslessen voor 2018-2019

  • Volgend schooljaar zullen de danslessen op zaterdag (Pre)ballet & modern gegeven worden door een professioneel ervaren docent(e), die mijn leraren team komt versterken. Iemand die heeft genoten van een professionele dansopleiding alsook ervaring heeft in het lesgeven aan dansers van verschillende leeftijden in Klassiek Ballet en moderne dans.
  • Vanaf het eerste leerjaar is het mogelijk om zowel te starten met Klassiek Ballet als met jazz dans.
  • Een nieuwe beginners groep tap dans wordt opgestart voor dansers uit het 2de lj en ouder op vrijdagen van 17u15-18u15.
  • Een nieuwe groep moderne dans wordt opgestart op zaterdag van 14u30-15u30. Enkel dansers die klassiek ballet volgen komen in aanmerking voor deze lessen. Voor de beginners groep modern mogen de dansers vanaf graad 5 ballet zich inschrijven. (Elfjes+hoger)
  • Een tweede lesuur klassiek ballet is aangeraden vanaf graad 4 ballet en hoger. Deze lessen gaan door op zaterdag, zie de + lessen. Wenst uw danser zich verder te verdiepen in de ballet techniek, dan is dit zeker een aanrader. Wenst uw danser later op pointes te dansen dan is het verplicht om 2 lesuren klassiek ballet te volgen in de week. Dit zorgt voor een veel sterkere balletdanser die later kan verder evolueren op pointes.
  • Proeflesjes zijn mogelijk in de week van 28 mei en 4 juni. Gelieve contact op te nemen met Elisabeth om dit te bevestigen.
  • Ballet voor volwassenen werd opnieuw toegevoegd aan het lessenrooster. Inschrijvingen voor deze lessen kunnen gebeuren via mail.

(HER) INSCHRIJVEN?

  • Herinschrijven van huidige Dansstudio EDG – dansers is nu mogelijk tot en met woensdag 6 juni 2018 met voorrang op de lesplaatsen. Vanaf 7 juni 2018 worden alle overige lesplaatsen open gesteld en kunnen dus ook nieuwe dansers zich laten inschrijven.
  • Inschrijven voor nieuwe dansers is mogelijk vanaf donderdag 7 juni 2018.

Ik hanteer een maximum van 15 dansers per klas. Plaatsjes vullen snel op dus wees er snel bij om teleurstelling te vermijden. (Her)inschrijven kan enkel via het invullen van het online formulier, lees zeker ook de afspraken goed na. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een mail met alle nodige betalingsinformatie.

 

Aarzel niet om contact op te nemen indien u nog verdere vragen heeft.

Dansante groeten, Elisabeth