Pure trots

Beste ouders en dansers,

Oververmoeid, nog steeds geen stem, en met tranen in de ogen van trotsheid mail ik jullie even. Ik ben zo trots op alles wat jullie dansers hebben bereikt dit weekend! Van de allerjongste tot mijn oudste dansers die allen telkens een prachtige prestatie hebben neergezet. De kleinste die tijdens zo een zwaar weekend ook de laatste show op zondag met de grote glimlach aan mijn zijde en op het podium stonden. DANKU!

De vele vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat de kids op tijd klaar waren voor het podium, hun haar en make up netjes verzorgd. De vele reacties vanuit publiek beamen dat alle kleine details ook in orde waren. DANKU!

Jullie hebben er allemaal voor gerzorgd dat deze show een groot succes was, het grote aantal berichtjes, mails zijn hiervan het grote bewijs. Zonder jullie was dit niet mogelijk, danku danku danku.

  • Heeft u in alle show drukte een DVD en/of foto’s vergeten bestellen? Dit kan eventueel nog tot deze avond.
  • Een groot aantal voorwerpen zijn achtergebleven in het Scala Theater, vergeet volgende week zeker niet de verloren voorwerpen na te kijken.
  • Alicia haar (nieuwe) sandalen zijn zaterdag spoorloos verdwenen in de kleedkamer van de kleuters. Merk: Jeff – Maat: 28 – Zilveren hiel en wit met blauwe stipjes aan tenen. Heeft er iemand deze sandalen gezien?
  • Verschillende dansers hebben het reeds gevraagd. Zoals altijd is het mogelijk om kostuums over te kopen. Dit is zeker en vast niet verplicht. Ik sorteer deze week alles van de show en probeer wat te rusten. In de loop van volgende week mail ik dan eens met de prijslijst.
  • Maandag 14 mei starten de danslessen opnieuw. Pinksterweekend & Pinkstermaandag zijn er geen danslessen. De volgende danslessen op zaterdag zijn dus op 26/5. De Laatste danslessen van dit dansjaar zijn voorzien voor zaterdag 16 juni 2018.

 

Geniet van het lange weekend en tot volgende week 🙂

Elisabeth x