Snoepverkoop t.v.v. aankoop kostuums & décor voor “Peter Pan & Showtime”

Beste ouders en dansers,

Zoals jullie misschien reeds hebben vernomen via uw danser organiseer ik dit jaar, voor de eerste keer, een snoepverkoop ten voordele van de aankoop van kostuums en décor voor de show “Peter Pan & Showtime”. Om steeds te blijven streven naar het beste eind resultaat tellen alle details aan een show. Kostuums en décor zijn daar een enorm groot aspect van, daar ga ik dus ook de volle 100% voor. Deze snoepverkoop zou een mooie bijdrage kunnen zijn naar dit hele gebeuren.

Tijdens de vakantie zorg ik samen met enkele jonge vrijwilligers voor een groot aantal voor verpakte snoepzakjes. De zakjes worden gevuld met heerlijke snoepen, zo een 350gr/zakje. Vanaf maandag 19 februari kan u dan 2 weken lang t.e.m. zaterdag 3 maart terecht in de dansstudio te Latem & Deurle om snoepzakjes op te halen voor de verkoop. Dit kan enkel tijdens de lesuren aan de start/einde van een dansles om zo de les zo weinig mogelijk te verstoren.

Gelieve zelf een zak/doos/mand te voorzien voor het transporteren van de snoepzakjes.

 

1 ZAKJE SNOEP 350gr = €4

 

WEDSTRIJD:

Om alle dansers extra te motiveren zijn er enkele leuke prijzen te winnen. De dansers met de meest verkochte snoepzakjes komen in aanmerking voor onderstaande prijzen.

  • 1ste plaats: Unieke dans fotoshoot in de studio van een professionele dansfotograaf. Elisabeth zorgt samen met de fotograaf voor een unieke ervaring voor uw danser. Datum in overleg met winnaar. Prijs is incl afgewerkte beelden.
  • 2de plaats: Waardebon t.w.v. €40 voor de danswinkel ‘Larabesko’ te Gent.
  • 3de plaats: 2 gratis tickets voor de show: “Peter Pan & Showtime”.

 

Alle betalingen voor de verkochte snoepzakjes kunnen ten laatste in de week van 5-10 maart bezorgd worden. Telkens in envelop met naam van uw danser alsook het totale bedrag om zo verwarring te vermijden.

 

Alvast dank voor jullie steun om deze eerste snoepverkoop een succes te maken.

Dansante groeten, Elisabeth