Choreografie wedstrijd 2019

Geen show dit schooljaar maar dit betekent niet dat we het kalm houden. Onze 2-jaarlijkse choreografie wedstrijd zal opnieuw doorgaan op zondag 31 maart 2019. Een leuke mogelijkheid voor de dansers om zich choreografisch uit te dagen, te laten evolueren en groeien in dans. Ook deze keer zal een vakkundige jury aanwezig zijn om de dansers op een positieve manier te evalueren.

De dansers/groepen hebben kans om prijzen te winnen. Om het zo eerlijk mogelijk te houden splitsen we de wedstrijd op in 2 categorieën Juniors en Seniors. Ook een prijs voor mooiste ‘performance/expressie’ zal uitgereikt worden.

  • Juniors zijn dansers uit het 3de, 4de en/of 5de lj. Zij zorgen voor een choreografie van min. 2 mins.
  • Seniors zijn dansers uit het 6de lj en ouder. Zij zorgen voor een choreografie van min 3 mins.
  • Een mix van leeftijden? Dan berekenen we de gemiddelde leeftijd van de groep om zo te zien of deze bij de Juniors of Seniors thuis horen.

Dansers kiezen zelf een dansstijl, een stijl die ze zelf volgen. Muziek en kostuums nemen ze ook zelf op zich. Het is de bedoeling dat de dansers zelf hun eigen choreografie maken, dit kan alleen of in groep. Enkel dansers van de studio zijn toegelaten voor deze wedstrijd.

Inschrijven kan via mail met de nodige informatie:

  1. naam dansers of groepsnaam
  2. welke dansstijl

 

Ik ben benieuwd wat de dansers dit jaar in petto hebben!

Dansante groeten, Elisabeth