Seadance dagboek: vrijdag 15 juli

Seadance dagboek: vrijdag 15 juli

Ondertussen is iedereen thuis maar toch sluit ik graag onze week af met het dagboek van vrijdag 15 juli.

Onze dag begon wat vroeger omstreeks 7u30, we moesten namelijk onze valiezen verder vullen en verhuizen naar het kleine zaaltje. Na ons ontbijt veegden we ook enkele kilo’s zand uit de kamers en haalden we onze brievenbussen van de deuren.

We stapten richting de grote danszaal – de vedettenzaal. Hier kregen alle dansers een evaluatieformulier die ze anoniem moesten invullen. Enkele leuke weetjes:

  • 30% van de dansers zou graag nog een weekje langer blijven aan zee
  • tips om het beter te maken waren: naar Mc’Donalds/plopsaland gaan en een discobal voor de fuif
  • 3 dansers vonden het eten niet lekker
  • 98% komt volgende keer terug 🙂 🙂 🙂 🙂

Juf Tine begon met het herhalen van de kampdans die groep 1,2&3 zondag namiddag hadden geleerd. Groep 4 leerde het aan vrijdag voormiddag. We herhaalden nog even alle dansjes en zorgden dat de danszaal klaar was voor de ouders met voldoende stoelen voor iedereen.

Als middagmaal kregen wij worst met appelmoes, een laatste groepje had tafeldienst.

Na de lunch was het tijd om onze zwarte show kledij aan te doen en te beginnen aan onze generale repetitie. Deze repetitie werd ook gefilmd, als er ouders zijn die niet aanwezig waren en graag een filmpje ontvangen mag je dit steeds aanvragen via whatsapp.

Vanaf 15u kwamen de eerste ouders toe, wat een vreugde en leuk weerzien. Tovert telkens ook bij ons een grote glimlach op het gezicht. Onze show kon beginnen en zowel de ouders als wij (de lesgevers) genoten met volle teugen van het plezier op de dansvloer.

Moe maar voldaan namen we afscheid van elkaar en kraamden we alles terug op om huiswaarts te keren.

Bedankt om er bij te zijn, tot de volgende!