Seadance dagboek – donderdag 14 juli

Seadance dagboek – donderdag 14 juli

Gisternacht werden de dansers gewekt voor ons nachtspel, spannend spel op het strand. Voor meer informatie – vraag aan de dansers van groep 2, 3 en 4. 😛

Wat een gezellig moment was ons ontbijt deze ochtend, zo rustig. 😉

Groep 1 begon hun dag met hun laatste jazz dans les, groep 2 hun laatste les modern. Groep 3 had nog een korte balletles terwijl groep 4 genoot van een welverdiend vrij moment. Na de korte pauze werd groep 3 nog uitgedaagd in hun les jazz en groep 4 met modern. Groep 1&2 trok de duinen in voor levend blad-steen-schaar en het ja/neen spel.

Badpakken aan en (nog) een goede insmeerbeurt waar groot en klein elkaar hielp. Onze picknick stond klaar in de refter, wij trokken met onze strandtas naar het strand. We picknickten op het strand en wachten (on)geduldig totdat we eindelijk het water in mochten. Voor de redders liepen de dansers het water in. We genoten samen van een zalige namiddag op het strand, met veel zandkastelen, moddergevechten, ingegraven dansers en veel zwemplezier in zee. Kort voor 16u genoten we ook van een ijsje op het strand. Groep 4 keerde vroeger huiswaarts voor een work-out moment, de andere dansers vertrokken rond 16u45 terug naar de Duinpieper. Douchen en valiezen maken, fuifkledij aan klaar voor onze avondmaaltijd  -> spaghetti! Aaarrgghhh gelukkig geen tomatensaus accidenten op al die mooie outfits. Ons winkeltje opende nogmaals en we openden onze fuif met de kampdans. Vele dansjes later gingen we uitgeteld gaan slapen. De juffen ruimen nog alles verder op beneden klaar voor morgen.

De dansers kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen voor de show. De show gaat door op het hoofddomein (niet het gebouw waar de kamers zijn). U kan de wagen parkeren op de lange oprijlaan of langs de straatkant. Het gebouw de Vedettenzaal ligt op de grote koer op het einde van de oprijlaan. Wij verwachten iedereen tussen 15u-15u30 voor een dikke knuffel met jullie danser. Om 15u30 starten we onze show en verwachten we te eindigen rond 16u10. Tot morgen!