Start dansjaar + uniform verkoop

Het einde van de zomervakantie nadert, daarbij horen de nodige voorbereidingen voor het nieuwe dansjaar. Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van welverdiende rust, ik ben alleszins bijna klaar om er terug in te vliegen. 😉

De danslessen starten vanaf maandag 10 september. De eerste lesweek is het mogelijk om een proeflesje te volgen, indien gewenst. Het lessenrooster kan u steeds raadplegen op de website. Via uw smartphone is het nu ook mogelijk om graden/groepen terug te vinden.

De eerste week van september hou ik jaarlijks enkele uniform verkoopdagen in de studio te Deurle. Enkel op deze dagen kan u een nieuw uniform aankopen, tijdens de danslessen is dit niet mogelijk. Check thuis zeker eens alle danskledij en schoenen om voorbereid naar de verkoop te komen. Bent u niet meer zeker wat het uniform is dan kan u dit hier raadplegen. Het is aangeraden uw danser mee te brengen daar de vele merken verschillende maten hanteren. Betalingen kunnen enkel cash of via de Bancontact app gebeuren.

Data voor de agenda:

  • Woensdag 5 september: 13u -17u
  • Donderdag 6 september: 16u -19u
  • Vrijdag 7 september: 16u – 19u
  • Zaterdag 8 september: 13u-17u

Gelieve de parking van de kine praktijk (Studio Deurle) niet te gebruiken bij het afzetten/ophalen van uw danser aan de studio. Deze parking is uitsluitend voor de praktijk en hun patiënten. Op deze manier houden we het ook veiliger voor de dansers die de parking moeten kruisen. Alvast dank voor jullie begrip.

 

Vaak worden er leuke nieuwtjes, weetjes, foto’s en filmpjes geplaatst op social media. Hou onze FB pagina, Instagram en website zeker in de gaten!

Aarzel niet om me te contacteren met verdere vragen. Geniet nog van de laatste dagen vakantie, tot binnenkort!

Dansante groeten, Elisabeth