Dagboek Seadance – vrijdag 13 juli

Laatste dagje kamp zit erop maar toch geef ik nog graag een verslagje van de dansers hun dag.

De wandelende wekkers liepen opnieuw rond om 8u20. Tijd voor ons ontbijt, ook vandaag was het opvallend rustig aan het ontbijt. Nadien moesten de valiezen verder ingepakt worden en de kamers vrijgemaakt. Bij sommige kamers ging dit enorm vlot, bij anderen…wel iets minder. Wij waren de slaapzak-inpakkers van dienst, altijd een gevecht om die terug in hun veel te kleine tasje te krijgen.

Eens alles in orde was gaven wij de dansers een evaluatieformulier om anoniem het kamp te beoordelen. Op deze manier weten we wat de kinderen er echt van vonden en wat we zeker opnieuw moeten programmeren volgend jaar.

Opnieuw een goede opwarming met Rachel gevolgd door het repeteren van onze show. Alle dansjes werden nog snel even herhaald voor onze lunch pauze.

Een grote portie stoofvlees met frietjes gaf ons genoeg energie om na lunch de generale repetitie te overlopen. Op tijd gestopt, om 15u, want reeds de eerste ouders waren toegekomen. De vlinders in de buik, de enthousiaste gezichten, het weerzien van mama en/of papa is telkens weer feest.

Dan was het eindelijk zover, de show. Een hele week hebben wij ervoor gewerkt en nu zaten al die ouders klaar om te genieten. 5 6 7 8 … we starten met de Kampdans, gevolgd door alle groepsnummers in de dansstijlen jazz, modern, hiphop, klassiek ballet (repertoire v Sleeping Beauty) en partnerwork. Een ware mix en een plezier om naar te kijken. Enkele leuke sfeerbeelden.

     

Nog een laatste woordje dankuwel aan alle ouders voor hun vertrouwen en de dansers voor de super toffe week.

Ik heb alvast genoten van deze week met jullie dansers en hoop dat ze ook volgend jaar opnieuw van de partij zijn. SEADANCE 2019 te Bredene: 8-12 juli ! ! ! Graag dank ik ook Rachel en Amy om hun dans ervaring te delen met de dansers van de studio, de zalige samenwerking en het bezorgen van een fantastische week voor de dansers. Juf Sjomara mag ook niet vergeten worden, dikke merci voor al jou hard/inspirerende werk met de dansers. Topteam! TROTS!

Vermoeid maar voldaan namen wij afscheid van elkaar, tot in september lieve dansers! Geniet van de vakantie.

Kus van een trotse dansjuf! X

 

.

.

.

 

Zo vermoeid, dat ik zelfs jaarlijks meerdere grappige ‘kind-slaapt-in-auto’ foto’s heb mogen ontvangen. Hier alvast een voorbeeldje! 😉 Danku voor de inzendingen! 😉