Workshop Klassiek ballet en Hedendaagse/Moderne dans: 7 mei 2017.

 

Zondag 7 mei stonden Ute en Anaïs klaar om de dansers te verwelkomen in de dansstudio. De eerste editie van de workshop Klassiek ballet en Hedendaagse/moderne dans was een groot succes. Dansers uit de regio en de dansstudio werden uitgedaagd in de verschillende dansstijlen. Opgesplitst in twee groepen genoten de dansers van hun workshop met de twee jonge dansers.

Anaïs, geschoold aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en binnenkort te zien in het Opera Ballet Vlaanderen, verzorgde de Klassieke balletles. Met aandacht voor techniek en gebruik van Port de bras begeleidde ze de dansers doorheen hun balletles.

Ute studeert momenteel nog aan De ! Kunsthumaniora, vanaf september mag ze haar verder ontwikkelen aan Rambert School te London. Ute gaf de dansers een Hedendaagse/Moderne les, haar focus op techniek en correct gebruik van het lichaam werden goed doorgevoerd in de les.

Ute, Anaïs en de dansers hebben allen duidelijk genoten van de workshop! Wie weet volgt er volgend schooljaar een tweede editie…