Dagboek Seadance – dinsdag 12 juli

Dagboek Seadance – dinsdag 12 juli

Vandaag was het stil, we hebben iedereen gewekt rond 7u40. Na ons ontbijt begon onze voormiddag hier in Bredene. Juf Sjomara was van de partij en begon met hiphop voor groep 3&4 erna voor groep 2. Ballet voor de jongste en ook de oudste dansers, groep 2 gevolgd door groep 1 speelden een spel met juf Rani. Deze middag genoten we van heerlijke gehaktballetjes met puree en een slaatje.

Na een korte pauze vlogen we er opnieuw in. Onze jongste dansers hadden hun eerste hiphoples van deze week. Groep 4 werkte verder aan hun techniek voor modern. Een koude chocomelk met een madeleinetje smaakten enorm om 16u. Groep 2 had hun eerste jazz les met juf Tine, groep 4 hun grenzen werden verder verlegd in improvisatie technieken. Altijd eng in het begin maar van zodra die belemmering uit de weg was toonden ze prachtige progressie, lef, muzikaliteit en vocabulaire. Groep 1&3 speelden het symbolenspel en werkten ijverig in groep om ieder klein detail correct te hebben en dus zo te winnen.

Een goede douche en pita als avondmaaltijd met een eclaire’tje als dessert.

Wegens het toch wat druilerig weer (ja regendruppels hier aan zee) besloten we deze avond onze film avond te houden. Pyjama’s aan, slaapzakken en knuffels naar beneden voor een knusse avond onder elkaar. Keuze van de film is ons optreden van in het NTGent: The Snowman, Jewels & Showtime. Leuk om elkaar bezig te zien op het podium en om het eens allemaal te zien in kostuum met belichting en de sfeer vanuit het publiek.

Tijd om te slapen….