Seadance dagboek – woensdag 13 juli

Seadance dagboek – woensdag 13 juli

De wandelende wekkers liepen rond om 7u40, na wat staartjes/vlechtjes/knotjes waren we allemaal klaar voor ons ontbijt. Boterhammen met choco a volonté.

Juf Sjomara zorgde opnieuw voor de lessen hiphop, juf Shania voor modern groep 3 en juf Tine jazz groep 4. Als spel gingen de dansers van groep 1&4 aan de waterlijn zandkastelen bouwen met mooie exemplaren als resultaat of andere. Groep 2&3 kregen ook enkele strandspelen.Een beetje een mid-week dipje in energie merkten de lesgevers op -> vanavond dus vroeg in bed met een rustige avondactiviteit.

Traditie op kamp – woensdag namiddag = BBQ! Jammie wat heeft dat gesmaakt. 🙂

Na de middag ging ons programma van dans en spel verder. Groep 2 kreeg balletles van juf Elisabeth. Wat werken aan de basis techniek van ballet is een must voor hun techniek in de andere dansstijlen ook. Leuk om ook de niet balletdansers te zien genieten van de balletles.

Een snelle douche en dan wandelden we opnieuw naar het hoofdgebouw waar onze refter is. We genoten van sandwiches met beleg, een stuk meloen als dessert. Het winkeltje ging opnieuw open en we splitsten onze groepen voor hun avond activiteit.

Groep 1&2 knutselde verder aan hun ballerina’s en genoot van een spannend spel…BINGO! Vroeg in bed, voor kamp toch. 😉 Groep 3&4 wandelde de duinen in en genoot van een gezellige avond samen bij zonsondergang. Wat een mooi uitzicht.

Slaapwel…