Dagboek Seadance – maandag 11 juli

Dagboek Seadance – maandag 11 juli

Onze dag begon vroeg, we (lesgevers) werden gewekt voor 7u. Sommige vroege vogels (lees midden in de nacht vogels) waren reeds voor 7u een paar uur wakker! Slik, hopelijk slapen ze morgen ochtend wat langer.

Na ons ontbijt, boterhammen met choco en ontbijtgranen vlogen wij er opnieuw in. Groep 1 begon met jazz bij juf Tine, groep 2 danste modern met juf Shania en groep 4 wandelde naar het plaatselijke CC om daar hun voormiddag te spenderen met twee jazz lessen. Groep 1 had erna dan ook hun eerste les modern en groep 3 nog een jazz les. Groep 2&3 ging deze voormiddag (als ze geen dans hadden) op pad naar de duinen met mezelf. We speelden levende tafelvoetbal, het werd enorm spannend. De zon gaf al snel veel warmte en afkoeling was dringend nodig. We zijn dan eens gek geweest en in zee gesprongen met onze kleren aan (groep 3) in badpak/bikini (groep 2).

Deze middag op de menu: rijst, kip en currysaus een hel voor de kinderen van tafeldienst. 😛

Na de korte middagpauze begon gr3 aan hun eerste les modern, gr4 werd onderworpen aan een lesje techniek (klassiek ballet). Om het warmste moment van de dag wat te vermijden heeft groep 1&2 geknutseld. Een brievenbus klaar voor post! Hebben jullie al iets gestuurd? Een prince koek (vanille/chocola) met een lekker koel ’tropical’ sapje ging vlot binnen. Groep 3 kreeg een les klassiek ballet, groep 4 hun 4de dansles van de dag – modern. Groep 1&2 trokken ook naar het strand voor spelen en een dipje in de zee.

Na het douchen en de avond maaltijd was het tijd voor ons avondspel. We testten onze dansers hun zintuigen door allerlei verschillende opdrachten. Wat ruiken ze, proeven ze? Hebben ze iets gezien of gehoord? Een opdracht met 4 groepen: de watermeloentjes, de brownies, de material girls en de winnaars. Ja en de winnaars zijn…..DE WINNAARS!

Snel nog tanden poetsen en naar bed. Eén kamer vond het toch nog te gezellig en hebben ons toch tot middernacht bezig gehouden. We kruipen ook ons bed in, eindelijk. Slaapwel iedereen – tot morgen!