Uniform verkoop 2019

Ook in de studio is het belangrijk om in orde te zijn voor de dansles. Ik heb geopteerd om de uniform verkoop anders aan te pakken dit jaar, ik hoop dat dit zorgt voor een vlottere bediening. Onze jongens wenden zich ook dit schooljaar opnieuw best tot de danswinkel ‘Larabesko’ te Gent (Bagattenstraat). Zij hebben alle nodige uniform items in huis.

Er worden 3 uniformdagen ingelast: 4, 6 en 7 september.Enkel op deze dagen kan u een nieuw uniform aankopen, tijdens de danslessen is dit niet mogelijk. De verkoop gaat telkens door in de dansstudio te Deurle. U kan parkeren langs de straat of op de parking van Sint-Jozef. Parkeren op de parking van de praktijk is enkel mogelijk op zaterdag als de praktijk gesloten is. Kijk thuis zeker eens alle danskledij en schoenen na om voorbereid naar de verkoop te komen. Bent u niet meer zeker wat het uniform is dan kan u dit hier raadplegen. Let op voor moderne dans vragen wij dit schooljaar opnieuw voor zwarte collants boven het balletpak te dragen. Het is aangeraden uw danser mee te brengen daar de vele merken verschillende maten hanteren. Betalingen kunnen enkel cash of via de Bancontact app (beperkt aantal per dag) gebeuren.

Heeft u meerdere items nodig/dansers in uw gezin, nodig ik u graag uit op 1 van de vele afspraken die kunnen vastgelegd worden. Op die manier vermijden we een lange wachtrij en kunnen wij u helpen zonder al te veel druk. Een afspraak kan enkel vastgelegd worden via de Doodle en kan niet meer gewijzigd worden. Noteer zeker data/uur dat u heeft aangeduid in uw agenda! Graag vraag ik u om te zorgen dat u op tijd bent op uw gemaakte afspraak.

Niet veel nodig of komt dit gewoon beter uit, dan kan u steeds komen op de vrije momenten (geen afspraak nodig):

  • 6 september van 16-18u30
  • 7 september van 13u-14u30

Klanten die in de eerste week een proeflesje volgen kunnen hun uniform verkrijgen op zaterdag 14 september tussen 15u30-17u.

Kan u niet aanwezig zijn dan verwijs ik u graag naar de balletwinkel Larabesko te Gent waar zij u verder kunnen helpen met benodigdheden zoals schoenen, collants, … LET OP balletpakjes (uniform Dansstudio EDG) zijn wel enkel te verkrijgen in de dansstudio.