Start dansjaar & gratis proeflessen

 

September nadert heel snel en iedereen is reeds druk in de weer voor de start van het schooljaar. Ook ikzelf ben volop bezig met alles klaar te maken om te starten vanaf maandag 9 september.

 

Tijdens de eerste lesweek (9-14 sept) is het mogelijk om gratis proeflessen te volgen in een nieuwe dansstijl naar keuze. Ook vriendjes of vriendinnetjes zijn welkom om eens kennis te komen maken met de studio en de lesgevers.

Interesse om eens les te volgen bij meester Michael, danser en choreograaf van de populaire Ketnet reeks #LikeMe, dat kan! Klassiek ballet of als het wat stoerder mag zijn hiphoppen, altijd welkom in onze lessen. Een mailtje volstaat om jou op de lijst te plaatsen voor een plaatsje in de proefles. Wees er snel bij want ook dit jaar zijn er reeds verschillende danslessen (bijna) volzet.

 

Ik kijk alvast uit om alle dansers terug te zien na de vakantie, ook juf Sjomara en meester Michael kijken er naar uit om de dansers in hun les te verwelkomen. We vliegen er terug in vanaf maandag 9 september!

Tot dan!