Dagboek Seadance – Dinsdag 1 augustus

Dag twee zit er op, de tijd vliegt hier op kamp!

De dag begon met vele stijve beentjes en spieren die we precies nog nooit gevoeld hebben. Na een lekker ontbijt vlogen we er opnieuw in. Juf Sjomara was vandaag ook van de partij, zij gaf alle groepen 1,5u hiphop les. Elisabeth startte de ochtend met groep 3 voor hun eerste jazz les van deze week.

De jongsten konden deze ochtend naar hartenlust knutselen, het Ei van Columbus was daarvoor een geschikt spel! Doel: Een ei mooi verpakken met aangekocht materiaal van de ‘veiling’. Met echt vals geld kochten ze naar hartenlust de benodigdheden voor hun creaties. Eens klaar werd hun creatie losgelaten vanop een verdiep. Welk ei overleefde de val? Geen van beiden, de mooiste creatie werd uiteindelijk de winnaar.

 

Amy gaf een lesje moderne/hedendaagse dans aan groep 1, allen enorm enthousiast. Groep 2 ging op wandel naar het strand, in kostuum klaar voor de foto wedstrijd. Vol enthousiasme begonnen we aan de fotosessie en de resultaten mogen er zeker zijn! Dat kiezen zal moeilijk worden.

  

De borden kip curry met rijst waren allemaal op, een ijsje als dessert ging ook vlot binnen.

Na de middag was het de beurt aan groep 3 voor hun fotosessie. Een reeks van 200 foto’s waar ik nu dringend moet in gaan snoeien. Hieronder één van de minder goed geslaagde! 😉 Alle foto’s van groep 2 en 3 komen binnenkort online. Op deze manier kunnen ook jullie meegenieten van de prachtige foto’s.

Rachel zorgde voor een moderne/hedendaagse les met groep 3. Groep 1 en 2 hadden samen een activiteit : water estafette. Veel ga ik er niet over zeggen, de foto’s spreken boekdelen. Het spel eindigde met een gelijkspel. Smiles all round 🙂

Lekkere koude pasta met een bagel heeft gesmaakt na het douchen. Een quiz werd georganiseerd door Amy, in groepen van 5 testen wij hun kennis en vaardigheden. Winnaars worden morgen bij het ontbijt bekend gemaakt.

Iedereen in bed….behalve de oudere dansers, zij genieten nog van een spelletje weerwolven.

Slaapwel!