Dagboek Seadance – maandag 31 juli

Het is laat….en eindelijk stil op alle kamers! Phewwww.

De eerste kampdag zit erop, wat een drukke dag is het geweest. Een vroege start voor ons allemaal.

Na het uitpakken en afscheid nemen van de ouders konden wij eindelijk starten. We zijn begonnen met het aanleren van de ‘Kampdans’. Onder leiding van Amy werd de eerste dans voor vrijdag een feit.

Na een intense les hadden de dansers nood aan wat buitenlucht, wij hebben dan ook volop geprofiteerd van de grote speelkoer. Levend blad – steen – schaar en het Koning/Koninginnenspel waren voltreffers.

Na een stevige middagmaal (gehaktbrood met aardappelen en erwtjes) schreven reeds verschillende dansers hun eerste brieven, de postbode zal het druk hebben. 😉 De dansers hebben alvast hun eigen brievenbus geknutseld, klaar voor post! Vergeten jullie niks te sturen 😛

Groep 1 werden door mezelf gepusht voor de jazzdans techniek, groep twee heeft reeds 1/2 van hun choreo klaar voor vrijdag.

Groep drie werd uitgedaagd door Rachel deze namiddag, een volwaardige klassieke balletles gevolgd door een moderne dansles. Dit was het resultaat op het einde van de balletles!

Na een lekkere Pitta, die ging opmerkelijk vlot binnen bij iedereen, was het tijd voor de avondactiviteit. Traditie getrouw is dit 1 tegen allen, moni’s tegen de dansers. Wij verzamelden 30 opdrachten, te voltooien in 1u15mins. Hier alvast even een kijkje, de verhalen volgen zeker!

1 opdracht werd niet volbracht, toch gaven de moni’s toe dat het een puike prestatie was. Resultaat voor de tegenprestatie volgt zeker nog… 🙂

Slaapwel vanuit Bredene x