Dagboek Seadance – woensdag 14 juli

Dagboek Seadance – woensdag 14 juli

Wat vliegt de tijd hier op kamp, nu al dansers die toch wat langer willen blijven. 😉

De dag begon opnieuw kort voor 8u. Een gevarieerd ontbijt smaakte ook vandaag enorm.

Groep 1&2 kregen hun eerste hiphop les van deze week. Hun eerste ervaring met juf Delphine dus en voor de meeste dansers ook hun eerste keer hiphop. Groep 3 had opnieuw jazz met Hanne, juf Helena startte haar dag met groep 4. Een balletles als opwarming van hun dag, om na al die buitenlessen klassiek ballet (in sportschoenen) eens de voeten terug wakker te maken.

Na de korte pauze was het de beurt aan groep 3 voor hun tweede les Hiphop van deze week. Hun choreos werden afgewerkt klaar voor de opnames van vrijdag. Groep 4 verplaatste zich van danszaal en had een les modern ook met juf Helena.

Groep 1&2 trok naar het strand voor een spel. De wind was sterk, ze keerden wat vroeger terug naar ons stukje domein om hier verder (uit de wind) te spelen.

Woensdag = BBQ dag in De Horizon. Jammie. Ribbetjes, worst, lekkere patatjes en keuze van salade. Dat heeft opnieuw gesmaakt.

Na de middag gaven we alle dansers wat extra pauze om te rusten. Het weer hier aan zee is niet ideaal voor een namiddagje strand. We proberen toch tot aan het water te geraken voor een zandkastelen battle of voor een dip in het water. Het zand vloog in het rond, de wind was te sterk de rode vlag was gehesen. Geen betreur we zijn dan maar onmiddellijk een ijsje gaan halen. Grote bollen ijs, dat weten we ondertussen, de kleintjes kiezen allemaal 1 bolletje, de oudere durven die 2 bollen wel aan. 😉 Spikkeltjes op bijna ieder ijsje kleurde onze namiddag toch wat meer in.

 

Bij aankomst terug in De Horizon ging groep 4 opnieuw dansen, moderne dans om hun dag af te sluiten. De andere groepen werden onderworpen aan een estafette. 5 groepen namen het tegen elkaar op in verschillende opdrachten. Het vliegend tapijt was toch wel de gekste opdracht.

 

Deze avond kregen we sandwiches met verschillende types beleg, een appelcake als dessert werd ook gesmaakt door sommigen. Eens terug in ons gebouw was het grote verhuis. Iedereen bracht zijn slaapzak/deken naar onze kleine danszaal klaar voor de filmavond. Een ideale rustige activiteit voor het midden van de week. Allemaal in pyjama met knuffels onder de armen. Het winkeltje ging ook opnieuw open voor een drankje en snack.

Het is zo leuk om zien hoe alle leeftijden mooi mixen met elkaar. Deze foto’s zijn van onze wandeling van de refter terug naar ons gebouw. Hartverwarmend.

 

 

Dezelfde twee kamers als gisteren konden ook vandaag genieten van een avondloopje….

 

Kijk ook zeker eens op onze Facebook en IG pagina, daar passeren er af en toe leuke filmpjes van ons kamp op het ‘verhaal’.