Dagboek Seadance – Dinsdag 10 Juli

Dag twee zit er op, de tijd vliegt hier op kamp! Wat koud weer vandaag hier aan zee maar toch volop kunnen genieten van onze omgeving.

De dag begon met enkele vroege enthousiastelingen en groep 3….. 😉

 

Na een lekker ontbijt vlogen we er opnieuw in. Kids van de tafeldienst moesten alles opruimen. Dit blijkt toch wel het minst favoriete klusje te zijn! 😉

Elisabeth trok de duinen in voor een gepast spel ‘levend tafelvoetbal’ met groep 1. Wat een lawaai, hopelijk spelen de Duivels straks ook met zoveel passie! Groep 2 en 3 begonnen de dag met dans. Modern voor groep 3, jazz voor groep 2.

Groep 1 en 2 genoten van een rustig knutsel moment. De witte t-shirts zijn officieel niet meer WIT! 😉  Leuk aandenken aan Seadance of een echte ‘duivelse’ t-shirt. Zoveel mooie creaties. Groep 3 had hun eerste ervaring ‘partnerwrok’ ervaring met Amy. Een leuke samenwerking om tot mooie dingen te komen. Alvast benieuwd naar de resultaten.

Vol-au-vant op de menu met als heerlijk dessert … DONUTS! Ook de eerste brieven zijn toegekomen, het was stormloop aan de brievenbussen.

   

Na de middag kwam Sjomara het team vervolledigen en verzorgde hiphop lessen voor alle groepen. Groep 1 had de eerste moderne dansles met Rachel.

 

Groep 2 en 3 trok ook naar de duinen en genoot van ‘levend tafelvoetbal’ en ‘omgekeerd verstoppertje’.

 

Na onze kebab begon de ‘Duivel-gekte’. 20mins voor aftrap zat reeds iedereen gekluisterd voor de TV. Hun tegenprestatie voor het spel van gisteravond was het zingen van het Nationale Volkslied voor aftrap van de wedstrijd. Deze kan ik jammer genoeg niet laden maar wel te vinden op de FB pagina van de dansstudio! 😉

 

 

Zo jammer van de score, enorm veel teleurgestelde gezichten! #tousensemble #scheidsrechterheefteenbrilnodig

 

Slaapwel aan iedereen!