Dagboek Seadance – maandag 9 juli

Goedenavond nieuwsgierigen…. 😉

De eerste kampdag zit erop, wat een drukke dag is het geweest. Een vroege start voor velen van ons.

Na afscheid te hebben genomen van de ouders konden wij eindelijk starten met de eerste dansles. We zijn begonnen met het aanleren van de ‘Kampdans’. Onder leiding van Elisabeth werd de eerste dans voor vrijdag een feit.

Na een intense les konden we ons installeren op de kamers. Wij hebben niemand moeten helpen met de bedden! Wat een teamwork in die kamers. Zo leuk om zien hoe ze elkaar allemaal geholpen hebben.

Na een stevige middagmaal (worst met aardappelen en erwtjes) begon het echte werk.

Groep 1 werden door mezelf gepusht voor de jazzdans techniek, alsook het begin van een mini-choreo voor vrijdag. Pas na de les had ik door dat ik geen foto’s heb getrokken…OEPS. Moeten er nog even inkomen dus. Groep twee startte met Rachel voor hun eerste moderne dansles.

Groep drie werd deze namiddag uitgedaagd door Rachel en Amy. Een volwaardige klassieke balletles met hun eerste stuk ‘klassieke repertoire’ aangeleerd van ‘The Sleeping Beauty’. Erna gaf Amy een jazz les.

 

Er schreven reeds verschillende dansers hun eerste brieven (30+), de postbode zal het dus druk hebben. 😉 De dansers hebben alvast hun eigen brievenbus geknutseld deze namiddag, klaar voor post! Vergeten jullie niks te sturen 😛

Groep 1 genoot ook nog even van een spel deze namiddag. Leven BLAD STEEN SCHAAR is altijd een voltreffer.

  

 

Deze avond ‘Spaghetti’ op de menu. Ook de heerlijke stukken meloen smaakten ons. Het winkeltje opende voor de eerste keer deze week, wat een stormloop. Geen paniek, heel veel dansers die bewust kozen voor enkel een ongezonde snack.

Tijd voor de avondactiviteit, traditie getrouw is dit 1 tegen allen, moni’s tegen de dansers. Wij verzamelden 25 opdrachten, te voltooien in 1u10mins. Hier alvast even een kijkje, de verhalen volgen zeker!

     

     

1 opdracht werd niet volbracht, we slapen er eens over en beslissen morgen wat de ’tegenprestatie’ zal zijn! 😉

Slaapwel vanuit Bredene x