Dagboek Seadance – Dinsdag 7 Juli

Dag twee zit er op, de tijd vliegt hier op kamp! De dag begon met enkele vroege enthousiastelingen.

De andere dansers werden gewekt om 8u. Groep 3 kon amper uit bed….die spiertjes!

Na een lekker ontbijt vlogen we er opnieuw in. Kids van de tafeldienst moesten alles opruimen. Dit blijkt toch wel het minst favoriete klusje te zijn! 😉

Groep 3 begon hun dansdag met een les hedendaags modern met Helena. 2a had hun eerste jazz les met Tine. 1&2b genoten samen van een spel met Stig op het domein van De Horizon. Actief om hun dag te beginnen. Filmpje te zien op IG en FB stories!

Na de korte pauze ging groep 1 gaan hiphoppen met Stig. Veel details om in te oefenen, hard werken dus. Groep 3 werd opnieuw uitgedaagd maar deze keer in Klassiek Ballet met Tine. Een combo van rond de jambe en fondu heeft hen duidelijk gebroken. 😛  Groep 2a&2b speelden samen een spel met Helena.

Deze middag waren het balletjes in tomatensaus met puree op de menu. Ook vandaag enorm veel sla op de borden. Het heeft duidelijk gesmaakt.

De eerste lading brieven en pakketjes zijn vandaag toegekomen, het was stormloop aan de brievenbussen.

Veel blije gezichten gezien. Ook de eerste lading post werd verstuurd….toch zeker zo een 50-tal brieven en kaartjes komen jullie richting uit! Hopelijk komen ze toe voordat de kids thuis komen! 😉

Na de middag was het de beurt aan groep 2a om te hiphoppen met Stig.

Groep 3 genoot van een jazz les met Juf Tine. In hun speelse choreo moesten ze het gevoel van verliefdheid overbrengen, daar werken ze nog wat verder aan.

 

Groep 1&2b doken de duinen in, letterlijk dan, met hun vlag voor het spel –> vlaggenroof. Goed verstoppen en dan je kamp bewaken. Bekaf kwamen ze allemaal terug van het strand.

Als vieruurtje kregen alle dansers een botercake met een multivitamine sapje. Snel even de batterijtjes herladen om er dan terug in te vliegen.

Jazz dans met juf Tine voor groep 1:

 

 

Groep 2b kreeg Hedendaagse dans van juf Helena. Er werd o.a. gewerkt aan een radslag, geen turn toestanden, maar met gebruik van de grond en diepe chassé….

Groep 2a&3 mochten ook op hun beurt richting strand.

  

Douchen voor iedereen.

Na het avondeten was het tijd voor de quiz. Liedjes herkennen, zingen, uitbeelden, vragen beantwoorden. Hun kennis werd helemaal getest!

  

De winnaars:

 

Billie is morgen jarig, dus we beginnen alvast met de decoratie….op het pakketje waren deze ballon-konijntjes toch veel schattiger …

Slaapwel aan iedereen! 😉

 

PS Check zeker ook de filmpjes op onze FB en IG stories! 🙂