Dagboek Seadance – Dinsdag 9 Juli

Dag twee zit er op, de tijd vliegt hier op kamp! De dag begon met enkele vroege enthousiastelingen.

De eerste lading brieven en pakketjes zijn toegekomen, het was stormloop aan de brievenbussen. Veel blije gezichten gezien.

Na een lekker ontbijt vlogen we er opnieuw in. Kids van de tafeldienst moesten alles opruimen. Dit blijkt toch wel het minst favoriete klusje te zijn! 😉

Tine nam groep 1 mee naar buiten voor het driehoeksspel, wat een plezier. Groep 2, 3 en 4 begonnen de dag met dans. Juf Sjomara was van de partij voor Hiphop met groep 3&4, groep 2 had moderne dans van Juf Helena.

Na de korte pauze ging groep 1 gaan hiphoppen. Veel details om in te oefenen, hard werken dus. Groep 4 werd opnieuw uitgedaagd door juf Helena voor Jazz/Lyrical. Groep 2&3 speelden levende Stratego, altijd een voltreffer op kamp!

                     

Fish sticks met puree op de menu met als heerlijk dessert … ECLAIRS!

Na de middag was het de beurt aan groep 2 om te hiphoppen met juf Sjomara. Groep 4 genoot van een uitdagende les van Juf Tine terwijl groep 1&3 onderworpen werden aan een interactieve dansquiz.

                         

Als vieruurtje kregen alle dansers eierwafels met een chocomelkske. Opnieuw gingen deze vlot naar binnen!

              

Jazz/lyrical met juf Tine voor groep 3, Jazz dans met juf Helena voor groep 1. Groep 2&4 kregen een waaier aan spelen voorgeschoteld door juf Sjomara.

Na onze Macaroni trokken we opnieuw naar buiten. We zetten onze speurneuzen op voor het spel CLUEDO. De oudste meisjes hielpen de moni’s met de nodige opdrachten om informatie te verkrijgen omtrent deze geheime moord op het domein van de horizon.

          

 

Slaapwel aan iedereen!