Dagboek Seadance – donderdag 9 juli

Dag mama’s en papa’s, ondertussen zijn jullie grootste schatten terug thuis. Waarschijnlijk met een hoop verhalen! 🙂 Toch hebben jullie nog een dagboek van gisteren en vandaag te goed van mij! Die van vandaag zal morgen opgemaakt worden!

Groep 1 begon bij Stig voor hun tweede en laatste hiphop les. Er werd hard gewerkt, nog een beetje oefenen morgen en het komt helemaal in orde. Groep 2b had hedendaags/modern met juf Helena. Groep 2a&3 mocht vertrekken met de go-carts!

Na de korte pauze begon groep 2a met hun jazz les. Groep 3 genoot van een hedendaags/moderne les met juf Helena. Groep 1&2b kregen ook de kans voor een ritje op de gocarts! Wat een plezier.

Middagmaal was stoverij met frietjes, feest dus! Alle bordjes sneller leeg dan dat we ze konden serveren voor de hele groep!

Na de lunchpauze trok groep 2b&3 naar de grote danszaal voor hun les hiphop. Plezier en energie! Groep 1 had nog een lesje jazz met juf Tine.

Groep 2a gingen op wellness, weliswaar in de Kokmeeuw, ons gebouw! 😛 Massage technieken, zalig….. en ook een gezichtsmasker werd gemaakt. Yoghurt, honing en limoen sap….het rook heerlijk. De bijgeleverde komkommertjes werden op de ogen geplaatst voor een totaal zen-moment.

Na een choco as en een sapje werd er verder gedanst en ….. Groep 1 en 2b konden ook genieten van de plaatselijke wellness faciliteiten. Groep 2a vlogen er samen met Stig nog in voor hun laatste hiphop les, groep 3 – die met de dag trager wandelt – hadden nog een lesje jazz te goed van Tine.

Aan alles komt een einde, de tijd vliegt op kamp. De valiezen werden reeds ingepakt om de verhuis uit de kamers vrijdag ochtend zo vlot mogelijk te maken. Een lijstje met wat er niet in de valies mocht hielp alle dansers de juiste spullen in te pakken.

Een bord spaghetti smaakte iedereen, iedereen maakte zich klaar voor de fuif.

PARTY TIME! Dé langverwachte fuif, de meisjes trokken allemaal hun feestjurk aan. Wat waren onze dansers prachtig!Het winkeltje opende opnieuw, dan ging iedereen naar boven voor de fuif. Voor sommige meisjes hun eerste echte ‘FUIF’ wat spannend! De leukste hits werden uitgekozen, alsook de Klassiekers zoals de Macarena, Cha cha slide en de indianendans. Natuurlijk konden de liedjes van hun dansjes niet ontbreken. Wat een workout was de fuif 😉 Een leuk ‘live’ fuif filmpje kan je terugvinden op de FB pagina van de dansstudio!

Voordat het donker werd was het nog snel tijd voor de belangrijke groepsfoto…

Moe maar voldaan ging iedereen slapen.

Toch niet iedereen, Tine-Helena en Stig zorgden dat alles klaar stond voor de start van het nachtspel! Enkel de oudste twee kamers konden deelnemen dit jaar aan de ‘escape room’…