Dagboek Seadance – vrijdag 10 juli

Laatste dagje kamp zit er reeds op maar toch geef ik nog graag een verslagje van de dansers hun dag.

Het nachtspel was een voltreffer, veel verwarde dansers toen ze wakker werden gemaakt. Veel kleine oogjes aan het ontbijt….

De wandelende wekkers liepen opnieuw rond, deze keer iets vroeger dan normaal. We moesten er voor zorgen dat alle kamers leeg waren kort na ons ontbijt. De laatste beetjes werden in de valies gestoken, kamers opgeruimd en geveegd.

Eens alles in orde was in de kamers en de valiezen verhuist waren naar de grote danszaal begonnen ze samen met een stevige, energieke opwarming met Stig. De dansers vertrokken dan om de opnames van hun choreos te beginnen. Zoveel leuke locaties in de buurt! Picnic bij de hand om tussendoor de nodige batterijtjes te herladen. De opnames moeten nog bewerkt worden. Van zodra deze klaar zijn ontvangen jullie deze sowieso via mail!

Juist op tijd waren we klaar met de opnames, want reeds de eerste ouders waren toegekomen.

 

Nog een laatste woordje dankuwel aan de moni’s gevolgd door een fantastisch applaus van alle dansers. Dan was het tijd om afscheid te nemen van elkaar. Wachtende dansers konden meehelpen de dansvloer terug los te maken en op te rollen.

Ik heb reeds enkele verloren voorwerpen. Van wie?

Verder wacht ik nog op eventueel andere items die door het team van De Horizon zouden gevonden zijn. In de kamer van Jutta is een witte AO bloes verloren geraakt. Zit deze toevallig in iemand anders haar valies?

 

Ik heb alvast genoten van deze week met jullie dansers en hoop dat ze ook volgend jaar opnieuw van de partij zijn. Volgend jaar ben ik sowieso terug voltijds van de partij, ik heb veel te veel gemist deze week! 😉 Noteer alvast –> SEADANCE 2021 te Bredene: 12-16 juli ! ! ! Wij hebben dan de Duinpieper, een groter gebouw aan de overkant van de straat. Meer plaats dus voor vriendjes en vriendinnetjes!

Graag dank ik ook Helena,Tine en Stig om hun dans ervaring te delen met de dansers van de studio, de zalige samenwerking en het bezorgen van een fantastische week voor de dansers. Meester Michael mag ook niet vergeten worden, dikke merci voor al jou hard/inspirerende werk met de dansers. Topteam! TROTS!

Vermoeid maar voldaan namen wij afscheid van elkaar, tot in september lieve dansers! Geniet van de vakantie.

Kus van een trotse dansjuf! X

 

 

Deze beer moest er toch ook nog even bij! Hoe leuk is Milla’s beertje met haar oud preballet uniformpje aan?

🙂