Dagboek Seadance – vrijdag 4 augustus

Laatste dagje kamp zit erop maar toch geef ik nog graag een verslagje van de dansers hun dag.

Vroeger opgestaan vandaag, de wandelende wekkers liepen reeds om 8u rond. Valiezen moesten verder ingepakt worden en de kamers vrijgemaakt worden. Bij sommige kamers ging dit enorm vlot, bij anderen…wel iets minder. Wij waren de slaapzak-inpakkers van dienst, altijd een gevecht om die terug in hun veel te kleine tasje te krijgen. Dan was het tijd voor ons ontbijt.

Eens alles in orde was gaven wij de dansers een evaluatieformulier om anoniem het kamp te beoordelen. Op deze manier weten we wat de kinderen er echt van vonden en wat we zeker opnieuw moeten programmeren volgend jaar.

Een snel spelletje blad – steen – schaar in de buitenlucht, dan doken we opnieuw de danszaal binnen. Een goede opwarming met Rachel gevolgd door het repeteren van onze show deze namiddag.

Een grote portie stoofvlees met frietjes gaf ons genoeg energie om na lunch de generale repetitie te overlopen. Op tijd gestopt, om 15u, want reeds de eerste ouders waren toegekomen. De vlinders in de buik, de enthousiaste gezichten, het weerzien van mama en/of papa is telkens weer feest.

Dan was het eindelijk zover, de show. Een hele week hebben wij ervoor gewerkt en nu zaten al die ouders klaar om te genieten. 5 6 7 8 … we starten met de Kampdans, gevolgd door alle groepsnummers in de dansstijlen jazz, modern, hiphop en klassiek ballet. Een ware mix en een plezier om naar te kijken. Rachel was actief met de camera….

Nog een laatste woordje dankuwel aan alle ouders voor hun vertrouwen en de dansers voor de super toffe week.

 

Ik heb alvast genoten van deze week met jullie dansers en hoop dat ze ook volgend jaar opnieuw van de partij zijn. SEADANCE 2018 te Bredene: 9-13 juli ! ! ! Graag dank ik ook Rachel en Amy om hun dans ervaring te delen met de dansers van de studio, de zalige samenwerking en het bezorgen van een fantastische week voor de dansers. Juf Sjomara mag ook niet vergeten worden, dikke merci voor al jou hard/inspirerende werk met de dansers. Topteam!

Vermoeid maar voldaan namen wij afscheid van elkaar, tot in september lieve dansers!

Kus van een trotse dansjuf! X

 

.

.

.

 

Zo vermoeid, dat ik zelfs meerdere grappige ‘kind-slaapt-in-auto’ foto’s heb mogen ontvangen. Hier alvast een voorbeeldje! 😉