Dagboek Seadance – vrijdag 12 juli

Laatste dagje kamp zit erop maar toch geef ik nog graag een verslagje van de dansers hun dag.

Het nachtspel was een voltreffer, veel verwarde dansers toen we hen wakker maakten, maar eens ze door hadden wat er hen te wachten stond waren ze allemaal enthousiast!

De wandelende wekkers liepen opnieuw rond om 7u30. De laatste beetjes werden in de valies gestoken, kamers opgeruimd en geveegd. Wij waren de slaapzak-inpakkers van dienst, altijd een gevecht om die terug in hun veel te kleine tasje te krijgen. Tijd voor ons ontbijt, navertellen over het nachtspel was het onderwerp aan de tafels.

Eens alles in orde was in de kamers en de valiezen ingeladen waren in de kleine vrachtwagen gaven wij de dansers een evaluatieformulier om anoniem het kamp te beoordelen. Op deze manier weten we wat de kinderen er echt van vonden en wat we zeker opnieuw moeten programmeren volgend jaar. Zo werden er verschillende aanpassingen gedaan aan het kamp dit jaar na het lezen van de formulieren vorig jaar. We streven altijd naar beter.

De groepen werden in 2 gesplitst voor het repeteren van hun choreos voor onze show. Details, plaatsing en energie werden gedrild.

Een grote hamburger met frietjes gaf ons genoeg energie om na lunch de generale repetitie te overlopen.

Leuke sfeerbeelden van de generale repetitie.

                       

Op tijd gestopt, om 15u, want reeds de eerste ouders waren toegekomen. De vlinders in de buik, de enthousiaste gezichten, het weerzien van mama en/of papa is telkens weer feest. Zo leuk om zien.

Dan was het eindelijk zover, de show. Een hele week hebben wij ervoor gewerkt en nu zaten al die ouders klaar om te genieten. 5 6 7 8 … we starten met alle groepsnummers in de dansstijlen jazz, modern, hiphop, en partnerwork. De kampdans was onze finaledans. Een ware mix en een plezier om naar te kijken.

Nog een laatste woordje dankuwel aan alle ouders voor hun vertrouwen en de dansers voor de super toffe week.

Ik heb alvast genoten van deze week met jullie dansers en hoop dat ze ook volgend jaar opnieuw van de partij zijn. SEADANCE 2020 te Bredene: 6-10 juli ! ! ! Wees er zeker snel bij, eens ik mail de mogelijkheid tot inschrijven, want plaatsen zijn beperkt! Vanaf 2021 zitten we in een groter gebouw en kunnen er dus nog meer dansers mee op kamp.

Graag dank ik ook Helena en Tine om hun dans ervaring te delen met de dansers van de studio, de zalige samenwerking en het bezorgen van een fantastische week voor de dansers. Juf Sjomara mag ook niet vergeten worden, dikke merci voor al jou hard/inspirerende werk met de dansers. Topteam! TROTS!

Ik heb nog een Hard Rock trui gevonden en een paar jazz schoenen (zonder naam). Van wie?

Vermoeid maar voldaan namen wij afscheid van elkaar, tot in september lieve dansers! Geniet van de vakantie.

Kus van een trotse dansjuf! X